6 GEHEIMEN DIE ECHT ALLEEN JE ALLERBESTE VRIENDIN WEET

Jullie zijn al heel lang beste vriendinnen en jouw bestie weet werkelijk waar alles over jou. Voor ieder groot of klein ding bel je haar op. Zij is op de hoogte van zo’n beetje alles wat er zich in jouw leven afspeelt. Zelfs van de dingen waarvan je eigenlijk het liefst wilt dat niemand het weet, maar toch wil je ‘t kwijt. Dit zijn de 8 geheimen die alleen je BFF weet:

Over welke guy je never nooit heen zal komen

Iedere vrouw heeft een man in haar leven die haar de rest van haar leven zal blijven achtervolgen. Ook al krijg je een nieuwe liefde, deze man zal altijd ergens in je gedachtes blijven rondhangen. 

Hoe vaak je eigenlijk blut bent

Ook al denkt heel de wereld dat jij je financiën goed voor elkaar hebt en altijd genoeg te openden hebt, alleen je beste vriendin weet dat je aan het einde van de maand ook wel eens je hand op de knip moet houden of dat je knip voor het einde van de maand al leeg is en jij dus de rest van de dagen op bamisoep leeft. 

De mislukte seksverhalen

Al zooooooo lang vind je hem leuk en dan is het eindelijk zo ver….maar helaas, die hunk was geen goede match in bed. Hij had geen idee wat hij moest doen en dat was echt een enorme tegenvaller. Jij hebt daar uitgebreid met je bestie over gesproken. Alle details zijn aan bod gekomen. Jouw bff weet van de hoed en de rand, maar voor een ander zou je de schijn hoog houden omdat dat wel zo netjes is.

Met wie jij seks hebt gehad in je dromen

Jouw bff weet als eerste en als enige met wie jij die wilde vrijpartij in je dromen hebt gehad. Zelfs als dat die mega creep van de middelbare school is (hoe dan?!).

Hoe dronken je écht was op dat feestje

Voor de rest van de bezoekers leek het wel mee te vallen, maar jouw bestie zag dat het tijd was om naar huis te gaan. En dus nam ze je mee, de lieverd.

Hoe vaak jij zijn profiel checkt

Die enorme crush, scharrel of onbereikbare liefde, steeds check je zijn profiel. Alleen jouw bestie weet hoe vaak je dit doet. Honderdduizend keer per dag?

Bedankt voor het lezen! Vergeet niet te liken als je dit een leuk artikel vindt & PureBliss te volgen op Facebook en Instagram als je niets wilt missen!