SCANDINAVISCH BLOND IS DÉ HAARTREND VOOR ZOMER 2019

Scandinavisch blond is terug van weggeweest en hoe?! Van prachtige lange tot korte stoere lokken, deze kleur zorgt ervoor dat jouw kapsel er sowieso uitspringt. Aankomende zomer is Scandinavisch blond weer dé kleur blond en dit is hoe de celebrities deze kleur rocken!

PLATINABLOND IS HOT

Tijdens de Fashion Weeks in Stockholm en Kopenhagen kon je er niet omheen: platinablond is hot. Een goede salon kan deze kleur er prima bij jou inzetten, maar de mooi houden is een werkje op zichzelf. Een gele gloed ligt namelijk snel op de loer en dat is absoluut niet wat we willen. Nee, een stoere koele blondine schaft de juiste toner aan om de kleur van haar coupe zo lang mogelijk mooi te houden.

Russisch model Sasha Luss. Foto: GlamourUK.
ZILVERSHAMPOO

Om jouw platinablonde lokken zo lang mogelijk mooi te houden dien je dus een goede zilvershampoo aan te schaffen. Vaak verkoopt de kapper deze, maar je kunt deze shampoos tegenwoordig ook in de winkel of online kopen. 

Kim Kardashian met platinablonde lokken. Foto: Rainer Hosch.
MIJN TIP

Om zoveel mogelijk warm pigment uit mijn haar te houden en mijn lokken zo koel mogelijk te houden gebruik ik zelf al jaren zilvershampoo. Door de jaren heen heb ik er verschillende geprobeerd maar mijn absolute favoriet is: de Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. Ik masseer de toner geleidelijk over mijn hele haar en laat deze kort (max. 1 minuut) zitten (anders wordt je haar blauw/paars). Tussendoor spoel ik mijn handen want de paarse kleur trekt snel in, zowel in je haar als in je huid. Daarna was ik mijn haar met een ‘gewone’ voedende shampoo voor het extra verzorgende effect. De toner gebruik ik ongeveer 1 keer per week. Werkt perfect!     

De Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo.

Bedankt voor het lezen! Vergeet niet te liken als je dit een leuk artikel vindt & PureBliss te volgen op Facebook en Instagram als je niets wilt missen!