VAN L’ORÉAL TOT MAYBELLINE. MIJN 5 FAVORIETEN VIA MAKEUPSHOPPEN.NL

Onlangs ontving ik een leuk beautypakket van Makeupshoppen.nl. Ik ben gek op make-up en omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer was ik hier heel blij mee! Het is een arrangement aan producten die aan sluit op (zo goed als) iedere huid. In dit artikel heb ik een 5-tal favorieten uitgelicht. Lezen jullie mee?

L’Oréal Infallible Le Matte Max Lippenstift – 001 Silencio

Met stipt op nummer 1 uit het beautypakket staat deze lippenstift van L’Oréal. Het is een matte lippenstift met een poederige finish. Het aanbrengen ging anders dan ik gewend was. In plaats van een gewone lippenstift breng je deze lippenstift aan met een ultrazachte mousse applicator. Het fijne van deze lippenstift is dat de kleur meteen goed dekkend is en lang blijft zitten. Bovendien lijkt het alsof mijn lippen voller zijn als ik deze lippenstift op heb. Voor iedereen die gek is op nude-kleuren (zoals ik), is deze lippenstift zeker aan te raden! 

Rimmel Exaggerate Full Colour Lipliner – 022 Rapture

Herken je dat, dat als je rode lippenstift draagt je deze niet mooi op je lippen krijgt zonder overal rode uitschieters of vlekken naast je mond te krijgen? Rimmel Exaggerate Lip Liner Full Volume is hier de oplossing voor! Het fijne aan deze lipliner vind ik dat het een dunne automatische lipliner is met een zijdezachte textuur die je lippen maximale kleur geeft. Een rode lippenstift is eigenlijk niet eens meer nodig, want je kunt dit lippotlood ook gebruiken om je lippen helemaal mee in te kleuren. Het voordeel hiervan is dat een lippotlood vaak langer goed blijft zitten dan een lippenstift. Deze lipliner heeft een mooie intense donker rode kleur. Zowel geschikt voor blondines als brunettes. 

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 455 Burst Of Coral

Geef jij jouw lippen graag een intens opvallende kleur? Accentueer deze dan met de lipstick van Maybelline SuperStay 14H met de MegaWatt kleur ‘Burst of Coral’. De MegaWatt kleuren zijn de meest heldere lipstick kleuren van de Maybelline SuperStay 14H collectie. Zelf draag ik eigenlijk alleen nude-kleuren en een enkele keer een rode kleur. Waarom ik deze lipstick dan toch onder mijn favorieten heb opgenomen? Om de reden dat deze tot wel 14 uur na het aanbrengen goed blijft zitten. Je hoeft dus niet meer tussendoor in het tafelzilver van je tante te spieken of je lippenstift nog wel goed zit 😉 Voor een nog blijvender en strakker resultaat gebruik je Maybelline SuperStay 14H in combinatie met de verschillende lippotloden uit de collectie van Maybelline. Vind je deze kleur (net als ik) iets te intens? Geen zorgen, er zijn ook nog andere zachtere kleuren van deze lijn. 

Bourjois Une Fund Raising Lip Balm

Als er iets niet mag ontbreken in jouw (make-up) tas dan is het wel een fijne lippenbalsem. Al jaren gebruik ik vaseline voor op mijn lippen. De lippenbalsem van Bourjois kwam als een grote verassing uit het pakket. Het is een 100% natuurlijke lippenbalsem die vocht inbrengend werkt en intensief voedt. Ideaal bij gesprongen of droge lippen, of ter voorkoming daarvan. Bovendien is de balsem kleurloos en – ook niet geheel onbelangrijk – geeft deze een subtiele glans. Ik heb ‘m sindsdien in mijn tas! 

L’Oréal Color Riche Quad Oogschaduw – E5 Velours Noir

Last but not least: dé oogschaduw voor smokey eyes! Met deze oogschaduw, bestaande uit vier verschillende kleuren, creëer jij gemakkelijk de perfecte smokey eyes in slechts 4 stappen. Ik vind het fijn dat deze oogschaduw uit een romige en moduleerbare textuur bestaat waardoor je deze gemakkelijk kunt vervagen en uitsmeren. Verder belooft de oogschaduw de hele avond goed te blijven zitten en niet uit te lopen

Bedankt voor het lezen! Vergeet niet te liken als je dit een leuk artikel vindt & PureBliss te volgen op Facebook en Instagram als je niets wilt missen!